Autoophugger

Autoophug Sjælland

 Her på Skrotauto får du den højeste skrotpræmie for din bil. Vi har med vores årelange ekspertise etableret samarbejdsskaber med flere autoophugger indenfor og såvel udenfor København. Vi kører ud til dig, uanset hvorpå Sjælland din bil holder til, og vi udelukker selvfølgelig ikke andre steder i Danmark. Hos os får du den mest bekvemme og trygge oplevelse, når du skal skrotte din bil. Vores lange år i branchen har givet os kompetencer til at håndtere skrotning af din bil på den mest effektive og hurtige måde for dig.

Gammel bil

Er din bil blevet for gammel, eller er den blevet kasseret til syn, så kan du roligt kontakte os. Vi tilbyder at give dig et uforpligtende prismæssig skøn for din bil, og sørger for alt det praktiske fra afhentning og afmelding af nummerplader sker gratis. Gå endelig ikke videre før du har fået et bud fra os. Ring på +45 42 71 29 71 eller udfyld formularen her på siden, og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt med et bud for din skrotbil.

Autoriseret autoophugger

Skrotauto har samarbejdsskaber med autoriseret autoophugger i hele Sjælland, som forstår sig på at miljøbehandle biler efter Miljøstyrelsens anvisninger. For at være en godkendt autoophugger skal man nemlig være indehaver af en rækker ISO-certificering, og ikke nok med det er vores autoophugger en del af bilimportørernes producentordning. Dette betyder for dig, at du uden omkostninger kan skrotte din bil hos os, og sågar få den højeste mulige skrotningspræmie for din bil.

Bilskrot - Høj Skrotpræmie | Autogenbrug | skrotauto.dk