Autoforhandler i København

Skrotauto.dk er din foretrukne autoforhandler i København. Vi forhandler alt indenfor for skrot- og brugte biler, og vi kan altid give dig god rådgivning, hvad enten det drejer sig om køb af en brugt bil eller skrotning af din nuværende. Vi er kendt for at give Danmarks højeste skrotpræmier, og når du skrotter din bil hos Skrotauto.dk har vi en procedure, hvor du vi hjælper dig igennem hele forløbet – faktisk skal du stort set ikke gøre noget selv.

Hvis du har nogle spørgsmål il vores autoforhandler i København, er du mere en velkommen til at kontakte os på +4542475253. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligst.

Alt du skal gøre er at tage imod vores tilbud
Hvis du ønsker at skrotte din bil hos vores autoforhandler i København, skal du blot tage imod vores tilbud. Derfra køre resten af sig selv. Hvis du takker ”ja” til vores tilbud din skrotbil, kan vi afhente din bil samme dag. Vi sørger for afregistrere din nummerplade og andet papirarbejde. Det eneste vi beder dig om, er dit kontonummer, så vi kan overføre din skrotpræmie til dig hurtigst muligt. Typisk vil du finde beløbet på din konto efter 2-3 hverdage.

Grøn profil – Autoforhandler i København
Når vi skrotter din bil, gør vi det altid ud fra miljøministeriets anvisninger. Herudover skruer vi reservedele ud af din skrotbil, som vi vurdere vil være anvendelige til genbrug. På den måde sparer vi at kassere motordele, som faktisk fungerer.

Hos vores autoforhandler i København finder du også et bredt udvalg af brugte biler, som vi har til salg. Alle ansatte hos Skrotauto.dk har høj erfaring indenfor bilbranchen, derfor kan du altid forvente et driftssikkert køretøj, som opfylder alle krav i forhold til funktionsdygtighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

RING: +45 42 47 51 52

Indtast Bil Oplysninger: