Autoophug Rødovre

Autoophug Rødovre. Vi har valgt at have alle vores services samlet under ét tag. Det vil sige, at vi både opkøber, afhenter og autoophugger dit kasserede køretøj. Vi er blandt andet kendt for at give nogle af landets højeste skrotpræmier, så hvis du er ved at indhente tilbud på din skrotbil, så bør du også få et sammenligningsgrundlag med fra os. Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 42 47 51 52, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du kan også skrive til os via kontaktformularen. Vi svarer ofte tilbage på dine spørgsmål indenfor 24 timer.

Vi samarbejder på tværs af Sjælland

Autoophugger RødovreVi har igennem årene etableret samarbejde med en række autoophuggere over hele Sjælland. Det betyder, vi kan afhente din bil – hurtigt og effektivt – samme dag som du acceptere vores tilbud på din skrotpræmie. Alle de autoophuggere som vi arbejder med, opfylder de lovmæssige krav omkring miljørigtig skrotning. Ønsker du at skrotte din bil i Københavnsområdet, kan du forvente, at vi vores autoophugger i Rødovre står for afhentning. Herudover kan du også regne med, at vi tager af alle andre formaliteter omkring skrotningen af din bil.

Vi gør det hele for dig – Autoophugger i Rødovre

Når vi har afhentet din skrotbil, sørger vi også for at afregistrere din nummerplade og det resterende papirarbejde. Du skal blot oplyse dit kontonummer, så har du beløbet på din skrotpræmie på din konto indenfor to-tre hverdage. Vi giver nogle af landets allerhøjeste skrotpræmier, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Hvis du ønsker at tale med vores autoophugger i Rødovre er du altid velkommen til at kontakte os på +45 42 47 51 52. Vi glæder os til at hjælpe dig af med din skrotbil.

Vil du videre mere om hvordan man skrotter sin bil digitalt kan du altid læse mere ind på www.borger.dk/skrotningsgodtgørelse.

Indtast Bil Oplysninger: