Skrot din bil i Rødovre

Du finder Skrotauto beliggende i Rødovre lige udenfor København. Her har vi både vores skrotplads og vores servicecenter, hvorfra vi giver rådgivning om miljørigtig skrotning. Ved servicecentret har vi også bredt udvalg af brugte biler, som vi sælger til fordelagtige priser. Alle vores biler er gennemtestede af professionelle mekanikere, og vi sætter end ære i at optimere bilerne med funktionsdygtige reservedele. Du kan derfor forvente, at alle vores biler funktionsdygtige og opfylder alle lovmæssige krav. Du kan også skrotte din bil her i Rødovre – faktisk hvor som helst på Sjælland. Her på siden kan du læse lidt om vores procedurer ved skrotning af bil.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +4542475253. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med svar eller tilbud hurtigst muligt.

Nem og hurtig proces – Skrot din bil i Rødovre
Hvis du ønsker at skrotte din bil, kan du give os et opkald med en beskrivelse af din skrotbil. Vores rådgiver kan sagtens give dig et tilbud, som du kan vælge at acceptere eller ej. Hvis du accepterer tilbud og størrelsen på din skrotpræmie, tilbyder vi hurtig proces. Da vi samarbejder med diverse autoophuggere på Sjælland, kan vi afhente din bil til skrot allerede samme dag, vi giver dig tilbuddet. Vi hjælper dig også med alt det praktiske papirarbejde. F.eks. afmelder vi din nummerplade og sørger for at afregistrere dit køretøj i de offentlige databaser.

Høj skrotpræmie – Skrot din bil i Rødovre
Vi giver en af Danmarks højeste skrotpræmier, så det er altid en god idé at få et bud fra os, når du ønsker at skrotte din bil. Herudover har vores skrotplads en grøn profil, hvor vi altid følger kravene fra miljøministeren, ligesom vi efter bedste evne også genanvender kasserede reservedel, som stadig har funktionsdygtighed.

Skrot din bil hos Skrotauto i Rødovre.
Det er en god forretning for både dig og miljøet.

RING: 42 47 52 53

Indtast Bil Oplysninger: