Bilvurdering – Vi dækker hele Danmark

Hos Skrotauto.dk sørger vi helt omkostningsfrit for at vurdere din bil i henhold til markedsværdien. Vores garvede personale, med mere end 10 års viden og erfaring i bilbranchen, kan nemt og hurtigt sørge for, at dit køretøj bliver vurderet korrekt. Vi arbejder primært i Sjælland, men udelukker ikke biler fra andre steder i Danmark. Det eneste det kræver fra din side er at tage kontant til os enten på tlf. eller at udfylde formularen her på siden. Du kan ringe til os på +4542475152 eller skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage med en vurdering af din bil hurtigst muligt.

Vi giver vurderinger på alle typer biler, blandt andet:
– Skrotbiler
– Tilskadekomne biler
– Gældbundne biler
– Biler kasseret til syn
– Uden-afgifts-biler

Vurdering af bil og betaling samme dag
Har du takket ”ja” til vores tilbud for din bil, sørger vi for, at udbetalingen sker på samme dag – enten kontant, via MobilePay eller ved bankoverførsel. Hvis du har brug for at komme hurtigt af med bilen, kan vi også afhente den på din adresse.

Vi klarer det hele for dig
Alle praktikaliteter og formelt papirarbejde ved vurdering og skrot af din bil, sørger vi for, så du ikke skal bruge unødig tid. Derudover sørger vi også for at afhente din bil på den ønskede adresse, og vi afmelder bilens nummerplader helt gratis. Det er nemt at sælge sin bil hos os, så holde dig ikke tilbage med at få en professionel og saglig bilvurdering her hos Skrotauto.

RING: +45 42 47 51 52

Indtast Bil Oplysninger: