Bilvurdering

 

 Bilvurdering i hele Danmark

Få et uforpligtende tilbud på din bil hos os. Vi sørger helt omkostningsfrit for at vurdere din bil i henhold til markedsværdien. Vores garvet personale med mere end 10 års viden og erfaring i bilbranchen kan nemt og hurtigt sørge for at dit køretøj bliver vurderet korrekt. Vi arbejder primært i Sjælland, men udelukker ikke biler fra andre steder i Danmark. Det eneste det kræver fra din side er at tage kontant til os enten på tlf. eller at udfylde formularen her på siden.

 

Vi vurderer alle slags biler, alt fra:

  • Skrotbiler
  • Tilskadekomne biler
  • Gældbundne biler
  • Biler kasseret til syn
  • Uden afgifts biler

 

Betaling på dagen

Har du takket ”Ja” til vores tilbud for din bil, sørger vi for at udbetaling sker på samme dag enten kontant, MobilePay eller bankoverførsel efter bedste velbefindende. Hvis du har brug for at komme hurtigt af med bilen, er vi de rette til at håndtere denne sag.

 

Vi klarer det hele for dig

Al teknikailteter og formelt arbejde med at indkøbe din bil sørger vi for, så du ikke skal rode med masser af papirarbejde. Derudover sørger vi også for at afhente din bil på den ønskede adresse, og afmelde bilens nummerplader helt gratis. Det er nemt at sælge sin bil hos os, så holde dig ikke tilbage for at kontakte os.

 

Sælg din bil til Skrotauti