Autoforhandler i Rødovre

Skrotauto.dk er din autoriserede skrot- og autoforhandler, som har til huse i Rødovre. Vi både forhandler og skrotter brugte biler, og vi har altid fokus på at tilgodese dig som kunde – uanset om du køber eller sælger. Når du skrotter din bil, kan du regne med landets bedste service. Vores autoforhandler og rådgivere er eksperter i at prissætte din skrotbil, så du får en flot skrotpræmie. Samtidig sørger vi altid for at, alle vores procedurer sker med omtanke for miljøet. Derfor kan du finde brugte biler med kvalitative genbrugsmaterialer.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +4542475152. Vi prissætter gerne din skrotbil over telefonen og afhenter den samme dag. Du har også mulighed for at kontakte os via formularen her på siden. Vi vender som princip altid tilbage med et svar indenfor et døgn.

Når du skrotter din bil – Proceduren
Når du skrotter din bil, vil vores autoforhandler i Rødovre altid gerne gøre det så nemt som muligt for dig. Efter vi har prissat din skrotpræmie, afhenter vi gerne din bil allerede samme dag. Det formelle papirarbejde tager vi os også gerne af – herunder afmelding af din nummerplade og orientering til SKAT. Vores bilforhandler i Rødovre giver Danmarks bedste skrotpræmie, så hvis du alligevel er i gang med at indsamle forskellige tilbud, anbefaler vi, at du også får vores med. Det eneste du faktisk skal gøre, er at oplyse din NEM konto, så har du din præmie allerede indenfor to-tre dage.

Det handler altid om vores kunder
Når du ankommer til vores autoforhandler i Rødovre, handler det først og fremmest om dig som kunde. Vi lytter til dit budget og dine behov, hvis du skal købe. Og vi tager alle bilens specs og detaljer med, hvis du ønsker at skrotte din nuværende bil. Hvis du har brug for en snak om vores procedurer, kan du altid ringe til os. Vores rådgiver sider typisk klar ved telefonen med mindre, han har travlt med at servicere en af vores kunder. Vi glæder os til at tage imod dig.

RING: +45 42 47 51 52

Indtast Bil Oplysninger: