Om os

Skrotauto.dk er en virksomhed som primært lever af at opkøbe brugte biler i prisklassen op til 60.000 kr, at istandsætte disse, og dermed endnu engang sætte disse til salg i samfundet.

Vores sekundære arbejde går ud på, at feje byen ren for gamle og skrotmodne biler, til fordel for bedre og mere miljøvenlige køretøjer. Dette vil altså sige, at vi opkøber udtjente biler, også kaldet skrotbiler, som vi afregner en skrotpræmie for. Skønnet for skrotbilen vurderes ud fra bilens stand. Skæbnen for disse biler er, at de havner hos en autoophugger og bliver miljøbehandlet her.

Vi har over 10 års erfaring i bilbranchen for brugtvogne, og står til rådighed for enhver der vil have et bud for sin bil.Vi har 2 afdelinger centralt beliggende i København, og er i samarbejde med autoophuggere indenfor og udenfor Storkøbenhavn.Vores mange års erfaring med og kendskab til bilbranchen tillader os, at vurdere jeres bil bedst muligt i forhold til markedsværdien, og vi prøver således at give jer et fair bud på jeres bil.

Vi tror nemlig på, at fremgang i forretningsverdenen kun finder sted, når kunderne er tilfredse.

RING: +45 42 47 51 52

Indtast Bil Oplysninger: